top of page

De basis van het ontwerp is dat we een omgeving hebben gecreëerd waar de bezoeker|reiziger zich op zijn|haar gemak voelt. Een comfortabele omgeving die rust en kwaliteit uitstraalt. Het is belangrijk dat men kan ontspannen en genieten van de goede dingen in het leven. De lounge is ontworpen als een zachte omgeving, met ronde vormen en bijzondere dynamische verlichting.

Lounge met een elegant en uniek ontwerp dat de identiteit van Mastercard weerspiegelt

Opdracht:

2020

Jaar:

Moscow

Plaats:

Sheremetyevo international airport

MASTERCARD LOUNGE

De bezoeker staat centraal. de zitjes in de lounge bieden privacy en daarnaast goed zicht op het platform.
Het uitzicht naar buiten is van groot belang, de lounge heeft veel glasoppervlak dat we optimaal in het ontwerp hebben verwerkt. Door twee niveaus te creëren, heeft elke zit plek maximaal zicht op het platform met de vliegtuigen. Onze inspiratie ligt vooral in de huisstijl van Mastercard, de vormen, kleuren en materialen zijn natuurlijk en zacht, met een ‘human touch’.

Het ontwerp komt tegemoet aan de wensen van de reizigers, is duidelijk, spreekt voor zich en biedt luxe en comfort. Een elegant en uniek ontwerp dat de identiteit van Mastercard weerspiegelt. Een zorgvuldig ontworpen ruimte met dynamische verlichting die zich aanpast aan de dag- en nachtsituatie. De kleurstelling is in de basiskleuren Mastercard oranje en rood gecombineerd met planten en natuurlijke organische vormen.

Het prachtige organisch gevormde plafond met bijzondere dynamische verlichting geeft de ruimte een sculpturale uitstraling en benadrukt de zitgedeeltes. De sculpturale glazen scheidingswand in de entree is gebaseerd op het Mastercard-logo, zorgvuldig vertaald naar speciaal ontworpen glaselementen.

De materialisatie bestaat overwegend uit glas; hout, wol en natuursteen, materialen die duurzaam en van hoge kwaliteit zijn. Een zorgvuldige keuze van materialen zodat deze de tand des tijds kan doorstaan.

Het organisch gevormde plafond met hoogteverschillen, de dynamische verlichting in combinatie met de kleuren van Mastercard geven de lounge een unieke en herkenbare uitstraling. De glazen sculpturale wand in de entree; de niveauverschillen; toepassing van hoogwaardige duurzame stoffering en design meubelen van hoge kwaliteit maakt de lounge onderscheidend en geeft een gevoel van onthaasten, comfort en luxe.

Omschrijving:

bottom of page