top of page

2 projecten van M+R interior architecture door naar de shortlist H.I.P. 2024 🥂

Bijgewerkt op: 22 meiM+R ontwerpen op de shortlist van de H.I.P. 2024
2 nominaties voor de H.I.P. 2024

Met trots hebben we vernomen dat we met 2 projecten door zijn naar de shortlist voor de prestigieuze Herengracht Industrie Prijs 2024.


De shortlist voor de Herengracht Industrie Prijs (H.I.P.) is bekend.

32 Projecten komen in aanmerking voor de shortlist van de laatste editie van deze prijs. De projecten zijn geselecteerd uit een longlist van 126 voorgedragen projecten. In aanmerking voor de prijs komen interieurs in zowel nieuwbouw, renovatie, transformatie als herbestemmingsprojecten. De projecten zijn in Nederland gerealiseerd en opgeleverd in de jaren 2021, 2022 en 2023.


1. "Clubhuis Kantoor voor BDO Enschede": Een bruisende transformatie van de historische Melkhal tot een eigentijds en inspirerende werkomgeving. Hier smelten geschiedenis en moderniteit samen tot een unieke werkplek die creativiteit en samenwerking stimuleert.


2. "Het Evoluon, Eindhoven": Het ontwerp van de publieke ruimten in dit iconische rijksmonument is een eerbetoon aan de visionaire geest van de architect. De originele verschijningsvorm van het interieur is weer teruggebracht, met het thema ‘out of the blue’ is er een zorgvuldige inpassing gerealiseerd in de foyers en restaurant van het Evoluon.

Comments


bottom of page