top of page

Kantoor met een 'wij-gevoel'

Bijgewerkt op: 22 mei



nieuwe hybride innovatieve werkomgeving in gebouw BOLD Eindhoven met vide en trappen voor verticale verbinding ontwerp M+R interior architecture
vide en trappen met ontmoetingsruimte + pantry op iedere verdieping

Het nieuwe kantoor van accountants & adviseurs-bureau BDO regio Zuid bevindt zich in multi-tenantgebouw Bold op de kop van Strijp-S. Met zijn betonnen kaders en grote ramen refereert Bold aan het industriële verleden van dit eerste industriepark van Philips. Het gebouw bestaat uit twee volumes, een kleiner volume van vijf verdiepingen dat in een groter volume van acht verdiepingen is geschoven. BDO huurt er de begane grond en de eerste vier verdieping. Het kantoor in Eindhoven is ook de thuisbasis van een aantal stafdiensten, en collega’s en afdelingen van de BDO-locaties in Tilburg, ’s-Hertogenbosch en Maastricht komen er samen voor grotere bijeenkomsten.


artikel in magazine PI | ontwerp M+R interior architecture bna bni



Kantoor met een 'wij-gevoel' BOLD Eindhoven ontwerp M+R
artikel in magazine PI over het nieuwe innovatieve inspirerende kantoorgebouw met een hybride werkomgeving ontwerp M+R

Kantoor met een 'wij-gevoel' BOLD Eindhoven ontwerp M+R
artikel in magazine PI over het nieuwe innovatieve inspirerende kantoorgebouw met een hybride werkomgeving ontwerp M+R

Kantoor met een 'wij-gevoel' BOLD Eindhoven ontwerp M+R
artikel in magazine PI over het nieuwe innovatieve inspirerende kantoorgebouw met een hybride werkomgeving ontwerp M+R

Kantoor met een 'wij-gevoel' BOLD Eindhoven ontwerp M+R
artikel in magazine PI over het nieuwe innovatieve inspirerende kantoorgebouw met een hybride werkomgeving ontwerp M+R

Kantoor met een 'wij-gevoel' BOLD Eindhoven ontwerp M+R
artikel in magazine PI over het nieuwe innovatieve inspirerende kantoorgebouw met een hybride werkomgeving ontwerp M+R

Kantoor met een 'wij-gevoel' BOLD Eindhoven ontwerp M+R
exploded view van de verdiepingen BDO in gebouw BOLD ontwerp M+R

Kommentare


bottom of page