top of page

de Melkhal in Enschede | hybride werken in clubhuis omgeving, ontwerp M+R voor BDO

Bijgewerkt op: 22 mei


Clubhuis kantoor omgeving als hybride innovatieve werkomgeving ontwerp M+R
impressie eet- werkcafé in clubhuis kantoor voor BDO ontwerp M+R

Voor de nieuwe werk locatie in de provincie Overijssel huurt BDO Accountants & adviseurs een prachtige ruimte in de Oude Melkhal in Enschede. Voor deze markante fabrieksruimte heeft M+R een clubachtig kantoorconcept ontwikkeld in nauwe samenwerking met de medewerkers van BDO. De ‘monumentale’ ruimte met de vakwerkliggers en houtendelen blijft onaangetast door de werkruimte waar akoestische randvoorwaarden gelden te creëren middels speciale doos in doos constructie opgebouwd uit duurzaam hout en plaatmateriaal.


Clubhuis kantoor omgeving als hybride innovatieve werkomgeving ontwerp M+R
impressie 3D indelingsplan clubhuis kantoor omgeving

Zo ontstaat er een landschap met gesloten en open ruimten, zodanig dat er een variatie is van werkplekken, afhankelijk van de wens om geconcentreerd te werken of in team verband. De entree in de werkruimte is vormgegeven als een clubhuis, een eet- werkcafé met keuken; bar; zit en ontspanningsmogelijkheden. M+R ontwikkelde ook voor deze locatie een speciale look & feel, waarbij het thema van verleden, heden en toekomst zijn vormgeven in ontworpen vloerkleden; fotowanden; wayfinding, iedere ruimte heeft zo haar eigen thema: textiel stoffering Bombazijn; stoommachine Agneta; de melkfabriek Ormet en het future lab met thema technologie en artificiële intelligentie.

Doordat M+R heeft getekend voor zowel de architectuur, de inrichting, de kleuren en materialen alsook de wayfinding en thematische aankleding wordt het één totaal concept – een unieke verschijningsvorm van het gebouw speciaal voor BDO.


Hierbij alvast een sneak preview.

Comments


bottom of page