top of page

Een nieuwe era voor democratie: het ontwerp voor de raadzaal van Gemeente Drimmelen by M+R

Bijgewerkt op: 22 meiRaadzaal Gemeente Drimmelen
impressies nieuwe raadzaal gemeentehuis Drimmelen by M+R

Het ontwerp voor de nieuwe raadzaal van gemeente Drimmelen door M+R interior architecture is een omwenteling in de manier waarop democratische processen worden gefaciliteerd. Na een ontwerpcompetitie is het ontwerp van M+R gekozen unaniem gekozen als de nieuwe raadzaal. De flexibele ovale opstelling bevordert gelijkwaardige interactie tussen raadsleden en het college, terwijl geavanceerde technologie zorgt voor een toegankelijke vergader-ervaring voor alle betrokkenen. De vernieuwde raadzaal kan na de verbouwing ook gebruikt worden voor trouwen, trainen en presenteren.


de raadzaal van Gemeente Drimmelen
plattegrond ontwerp raadzaal gemeente Drimmelen by M+R

Symboliek en identiteit worden versterkt door een speciaal geprint tapijt met een panoramisch zicht op de gemeente Drimmelen en een fotowand met herkenbare lokale plekken. Het lichtornament in het plafond, dat het natuurgebied rond de gemeente Drimmelen van het nabijgelegen nationaal park de Biesbosch symboliseert, dient als een visuele herinnering aan duurzaamheid en ecologisch bewustzijn.


impressie raadzaal gemeente Drimmelen by M+R
Nieuwe raadzaal gemeente Drimmelen ontwerp M+R

De raad heeft afgelopen week het ontwerp en investering goedgekeurd. De realisatie van dit innovatieve ontwerp zal medio 2024 gereed zijn.


de raadzaal van Gemeente Drimmelen
Raadzaal gemeente Drimmelen by M+R

de raadzaal van Gemeente Drimmelen
Raadzaal gemeente Drimmelen by M+R

Comments


bottom of page