top of page

Innovatieve werkomgeving in getransformeerd duurzaam gebouw

Stap binnen in de nieuwe huisvesting van BDO in Zwolle, gevestigd in het getransformeerde kantoorgebouw The City Post. Hier wordt een innovatieve hybride werkomgeving gecreëerd die medewerkers uitnodigt om naar kantoor te komen en zich te laten inspireren. Ontmoeten, kennisdelen, inspireren en motiveren staan centraal in deze dynamische omgeving.



























Met doordachte ruimtes die ontworpen zijn om samenwerking en creativiteit te bevorderen, biedt deze locatie een optimale setting voor zowel formele vergaderingen als informele ontmoetingen. Door de combinatie van flexibele werkplekken, state-of-the-art technologie en inspirerende gemeenschappelijke ruimtes, wordt een omgeving gecreëerd waarin medewerkers kunnen gedijen en hun volledige potentieel kunnen benutten.


BDO Zwolle nodigt uit tot een nieuwe manier van werken, waarbij de voordelen van persoonlijke interactie worden gecombineerd met de flexibiliteit van remote werken. Het is een plek waar ideeën worden geboren, samenwerkingen worden versterkt en successen worden gevierd. Welkom in de toekomst van werk bij BDO Zwolle.

bottom of page