top of page

Nieuwbouw duurzaam kantoorgebouw voor BDO in Breda | realisatie 2024

Updated: Dec 13, 2023




Nieuwbouw van een state-of-the-art, duurzaam kantoorgebouw met een houtconstructie van Cross-Laminated Timber (CLT). Bij M+R hebben we ons toegelegd op het ontwikkelen van tijdloze en innovatieve werkomgevingen die echt van betekenis zijn, en dit gebouw is daar een mooi voorbeeld van.



Bij de bouw van dit kantoorgebouw hebben we de ontwikkelaar gestimuleerd te kiezen voor CLT vanwege de vele voordelen die het biedt. CLT is een duurzaam en hernieuwbaar bouwmateriaal dat wordt gemaakt van kruislings gelamineerde houten panelen. Het heeft een uitstekende thermische isolatie, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde CO2-uitstoot. Bovendien zorgt het gebruik van hout als bouwmateriaal voor een warme en natuurlijke uitstraling, hetgeen bijdraagt aan een prettige werkomgeving.


Dit duurzame kantoorgebouw is meer dan alleen een constructie. Het is een innovatieve werkomgeving die in nauwe samenwerking met de gebruikers is ontwikkeld. We hebben geluisterd naar de behoeften en wensen van de toekomstige huurders en deze geïntegreerd in het ontwerp. Het gebouw is ontworpen om flexibiliteit, comfort en productiviteit te bevorderen. Het beschikt over moderne faciliteiten, ergonomisch meubilair en geavanceerde technologieën om een optimale werkomgeving te creëren.



Bij M+R geloven we sterk in de kracht van een goed ontworpen gezonde werkomgeving. Het heeft invloed op de productiviteit, het welzijn en de tevredenheid van medewerkers. Daarom hebben we ons toegelegd op het creëren van werkomgevingen die echt van toegevoegde waarde zijn. Ons team van ervaren architecten en ontwerpers werkt

nauw samen met klanten om hun visie te begrijpen en te vertalen naar een inspirerende werkomgeving die voldoet aan de hoogste normen.



Wij zijn trots op ons werk en de positieve impact die we hebben op bedrijven en hun medewerkers. Onze tijdloze en innovatieve werkomgevingen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van vandaag en de uitdagingen van morgen. We streven naar duurzaamheid, esthetiek en functionaliteit in al onze projecten.



bottom of page