top of page

Nieuwbouw duurzaam kantoorgebouw voor BDO in Breda | realisatie 2024

Bijgewerkt op: 1 sep.

Nieuwbouw van een state-of-the-art, duurzaam kantoorgebouw met een houtconstructie van Cross-Laminated Timber (CLT). Bij M+R hebben we ons toegelegd op het ontwikkelen van tijdloze en innovatieve werkomgevingen die echt van betekenis zijn, en dit gebouw is daar een mooi voorbeeld van.

BDO West Brabant
exploded view verdiepingen BDO West Brabant

Bij de bouw van dit kantoorgebouw hebben we de ontwikkelaar gestimuleerd te kiezen voor CLT vanwege de vele voordelen die het biedt. CLT is een duurzaam en hernieuwbaar bouwmateriaal dat wordt gemaakt van kruislings gelamineerde houten panelen. Het heeft een uitstekende thermische isolatie, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde CO2-uitstoot. Bovendien zorgt het gebruik van hout als bouwmateriaal voor een warme en natuurlijke uitstraling, hetgeen bijdraagt aan een prettige werkomgeving.


innovatief duurzaam en inspirerende nieuwbouw
impressie entree met ontvangst

Dit duurzame kantoorgebouw is meer dan alleen een constructie. Het is een innovatieve werkomgeving die in nauwe samenwerking met de gebruikers is ontwikkeld. We hebben geluisterd naar de behoeften en wensen van de toekomstige huurders en deze geïntegreerd in het ontwerp. Het gebouw is ontworpen om flexibiliteit, comfort en productiviteit te bevorderen. Het beschikt over moderne faciliteiten, ergonomisch meubilair en geavanceerde technologieën om een optimale werkomgeving te creëren.


BDO West Brabant by M+R
eet- werkcafé

Bij M+R geloven we sterk in de kracht van een goed ontworpen gezonde werkomgeving. Het heeft invloed op de productiviteit, het welzijn en de tevredenheid van medewerkers. Daarom hebben we ons toegelegd op het creëren van werkomgevingen die echt van toegevoegde waarde zijn. Ons team van ervaren architecten en ontwerpers werkt

nauw samen met klanten om hun visie te begrijpen en te vertalen naar een inspirerende werkomgeving die voldoet aan de hoogste normen.ontwerp M+R interior architecture bna bni
impressie vergaderruimten met speciaal ontworpen tapijt en fotowanden

Wij zijn trots op ons werk en de positieve impact die we hebben op bedrijven en hun medewerkers. Onze tijdloze en innovatieve werkomgevingen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van vandaag en de uitdagingen van morgen. We streven naar duurzaamheid, esthetiek en functionaliteit in al onze projecten.


BDO West Brabant by M+R
centrale trap in vide

BDO West Brabant by M+R
huiskamer ontmoetingsgebied

64 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page