kantoren

kantoren  |  WonenBreburg Tilburg

WonenBreburg Tilburg

Joannes van Oisterwijkstraat, April 2012

Flexit, de nieuwe werkomgeving van WonenBreburg


Met het begrip flexibiliteit of flexibel wordt aangeduid dat iets buigzaam is, soepel is en blijft. Flexibel in overdrachtelijke zin wordt gebruikt als karaktereigenschap van een mens, een organisatiestructuur of gebouw. Er wordt bedoeld dat een mens of structuur zich makkelijk aan kan passen als de situatie daar om vraagt.
Flexibiliteit is het toverwoord voor de moderne organisatie: plooibaar en variabel.


Aan de hand van de DNA van WonenBreburg heeft M+R een innovatieve werkomgeving ontworpen in samenwerking met ICS adviseurs. Uitgangspunt is niet alleen het creeren van een innovatieve werkvorm maar vooral het efficiënter gebruik maken van de beschikbare vierkante meters. Door de flexibele werkomgeving is het mogelijk het gehele programma op 2 verdiepingsvloeren in te passen zodat de tweede verdieping een andere bestemming kan krijgen.
 

De kwaliteit van de werkomgeving wordt voor de medewerkers veel aantrekkelijker door het toepassen van verschillende werkplekken, zorgvuldig gekozen aan de hand van de behoeften van de organisatie. Een diversiteit aan werkplekken gebaseerd op de mate van concentratie, het aantal mensen waarmee men samenwerkt, de overlegvorm die men voor de samenwerking kiest maar ook de representativiteit, de sfeer- en zitbeleving. De werkomgeving wordt veel opener en is er meer contact met je collega’s, immers je werkplek varieert per dag of dagdeel.
Duurzaamheid is voor ons een belangrijk item; de innovatieve werkomgeving is geschikt om groei van de organisatie op te vangen en behoren verbouwingen tot de verleden tijd. Zo streven we altijd naar een energiezuinige klimaatbeheersing en verlichting. De akoestiek heeft onze absolute aandacht, want zowel licht, klimaat, kleur- en materiaalgebruik alsook geluid zijn bepalende factoren die bijdragen aan een kwalitatieve werkomgeving.

 

Terug naar boven
Beeldmerk M+R
random header template - RITUALS
Contact
Naam *
E-mailadres *
Telefoonnummer