Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

VIP Lounging

Opdrachtgever: Sheremetyevo VIP - Sheremetyevo Airport Moscow | Juni 2018

Opdracht: Ontwerp voor de VIP Lounge in de nieuwe Terminal B | Domestic Flights

Oppervlakte: 1.600 m2

 

De VIP-lounge met vertrek- en aankomstservice is een lounge die voor alle comfortabele aspecten geschikt is. Het ontwerp is pure gastvrijheid, een hoog niveau van dienstverlening in een luxe en aantrekkelijke omgeving. Om dit te creëren gebruikten we de 4 elementen van de natuur als de basis van het ontwerp en de materialen: aarde; lucht, water en vuur: de diversiteit van de Russische natuur.

De muren zijn gemaakt van hout en vertegenwoordigen de natuurlijke gevormde bergen en grotten. Deze wanden 'zweven door de Lounge' en scheiden het service (Personeel) gebied van het bezoekersgebied. Een open en uitnodigende entree met een prachtige receptie, gevormd van wit Russisch marmer, een achterwand van donker, natuurlijk hout met subtiele geïntegreerde led-verlichtingslijnen en indirecte verlichting, geeft een warm welkomgevoel als een eersteklas internationale lobby van het hotel.

Het centrale zitgedeelte bij de glazen gevel is voorzien van hoogwaardige vloerbedekking op een verhoogde vloer, mooie en comfortabele lederen stoelen. Elke stoel heeft een eigen digital device waar de bezoekers de verlichting en temperatuur kunnen beïnvloeden en drankjes en maaltijden kunnen bestellen, er zijn USB- en stroomaansluitingen alles wat uw verblijf comfortabel maakt, onvergetelijk. In het midden van de lounge heeft M + R een in het oog springend verlichtingsarmatuur ontworpen van speciaal gemaakte glaselementen. Dichtbij is er een woonkamer met een grote open haard. De gang naar de rust-, ontspannings- en vergaderruimten bevindt zich in de natuurlijke muur van hout en glas. De gevel van de vergaderruimte is gemaakt met glazen scheidingswanden, lijkt op een Hugh-ijssculptuur.