Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Kantoorinnovatie: het nieuwe werken, duurzaam en flexibel

Opdrachtgever: BDO Accountants | Arnhem, mei 2018

Opdracht: Revitaliseren en herinrichten van het bestaande kantoorpand | innovatieve werkomgeving

 

Na een geslaagde renovatie en verbouwing van het BDO-kantoor Eindhoven in 2003, kreeg M+R de opdracht om ook de huisvesting van andere locaties van BDO in Nederland te vernieuwen of te ontwikkelen. BDO is in Nederland vertegenwoordigd op 20 locaties.

M+R heeft een nieuwe en duurzame 'look & feel' handleiding voor BDO-kantoren in Nederland ontwikkeld op basis van haar bedrijfsidentiteit. De manual geeft richting aan de manier waarop materialen en kleuren worden gebruikt voor alle BDO-locaties; met betrekking tot de afwerking van het interieur en het gebruik van accentkleuren in combinatie met werkplekomgevingen. De basis van het kantoorconcept voor BDO voorziet in een publieke ontmoetingsruimte met een receptie, vergader- en presentatieruimten en een open groene werk en lunchruimte. De open ontmoeting- en werkruimte is geschikt voor al de bezoekers van BDO, men kan hier bijvoorbeeld, voorafgaand aan de afspraak even werken of lunchen. Het basis concept voorziet naast de openbare ruimten in een innovatieve werkomgeving afgestemd om de behoeften van de medewerkers. Hier is een gezonde mix van stiltewerkplekken voor individueel en geconcentreerd werken tot samenwerkplekken en brainstormruimten. De werkplekken bevinden zich binnen een beveiligde omgeving, zodat alle klantinformatie vertrouwelijk wordt behandeld.