Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Mazars Accountants | Breda

Opdrachtgever: Mazars Accountants | Breda, Januari 2013

Opdracht: revitalisatieplan voor het bestaande kantoorgebouw | verbouw, verduurzamen en herinrichting inclusief haalbaarheid studies en projectmanagement realsatie.

 

Mazars Accountants │ Kennis van zaken & maatwerk dienstverlening

Voor Mazars Breda heeft M+R een compleet revitalisatieplan voor het huidige kantoorgebouw ontwikkeld en ontworpen. Het kantoorgebouw uit eind jaren tachtig is voorzien van nieuwe geveldelen, met meer glas inclusief een opwaardering van de Rc-waarde van de gevel. Ook de installaties zijn verbeterd waardoor er een substantiële energiebesparing wordt gerealiseerd > energielabel C.

Een nieuwe entree met representatieve luifel geven het gebouw een geheel nieuwe verschijningsvorm. 
Samen met Mazars is er gekozen voor een innovatieve werkomgeving, het interieur van het gebouw is volledig vernieuwd; in het souterrain is er een vergadercentrum gerealiseerd, op de begane grond een Plaza met werk- en overlegplekken en eet- werkcafé. De 1e en 2e verdieping zijn uitgerust als flexibele werkomgeving met een diversiteit aan werk- en overlegplekken. Door het aanbrengen van vloer sparingen is er een transparanter en opener gebouw ontstaan en is er meer interactie tussen de verschillende verdiepingen.